9 mei 2019

BTO presenteert de nieuwe tijdelijke huisvesting aan Gildeweg

BARNEVELD – De Barneveldse Techniek Opleiding heeft voor het komende schooljaar een leerlocatie gevonden aan de Gildeweg te Barneveld. Het betreft een tijdelijke locatie, die de mogelijkheid biedt om in het nieuwe schooljaar met het BTO-onderwijsconcept te starten en de nieuwbouwplannen zorgvuldig te kunnen realiseren.

Begin 2019 zijn de plannen voor een nieuw pand aan de Stavorenweg in Barneveld gepresenteerd. De afgelopen tijd is intensief gewerkt aan de voorbereiding hiervan. In de afgelopen weken is echter gebleken dat er meer tijd nodig is om de eerder gepresenteerde locatie te realiseren. 

Om per september 2019 te kunnen starten, heeft het BTO een tijdelijke locatie aan de Gildeweg gevonden die geheel voldoet aan de wensen van alle betrokken partijen. Het is daardoor mogelijk om het komend schooljaar te werken aan de nieuwbouwplannen, zonder dat de continuïteit en kwaliteit van het onderwijs in gevaar komt.  

Het betrekken van de tijdelijke locatie aan de Gildeweg geeft de mogelijkheid om in het nieuwe schooljaar de eerste lichting jonge talenten kunnen ontvangen in een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving. Alle betrokken partijen kijken met enthousiasme uit naar het moment waarop het BTO-concept in het nieuwe schooljaar gerealiseerd wordt.

Terug naar het overzicht
Fotoalbum: