Werken bijASAF Hef- en hijstechniek B.V.

Bent u op zoek naar hijskettingen, hijsbanden of rondstroppen? Of moet er een hefmagneet vervangen worden? Wilt u valbeveiliging voor uw medewerkers of zware lasten veilig zekeren door sjorkettingen of spanbanden? ASAV Hef- en Hijstechniek B.V. is uw regionale totaalleverancier wanneer het op hijsmiddelen aankomt. Wij verzorgen tevens de keuring van uw hijsmiddelen.
Wij luisteren naar uw wensen

Niet alleen als leverancier zijn wij dé specialist. Wij leveren ook complete kranen. U geeft uw gewenste configuratie op en wij leveren een complete kraan die aan uw wensen voldoet. Alle kranen worden door onszelf geïnstalleerd en getest volgens de EKH-werkvoorschriften. Zo bent u verzekerd van kwalitatief goede kranen die doen wat ze moeten doen. Wilt u uw kraan laten keuren? Onze monteurs staan voor u klaar! Naast de algemene keuring doen wij gelijk een stukje onderhoud dit verhoogt de bedrijfszekerheid van uw bovenloopkranen. De keuring van hijsmiddelen in Gelderland laat u doen door gekwalificeerde en deskundige medewerkers van ASAV Hef- en Hijstechniek B.V. Wij hebben ervaring met de keuring van hijsmiddelen van zowel boven als onder de haak, van alle merken en voldoen aan de EKH-normen.

Wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw hef-of hijsprobleem

Heeft u een hef- of hijsprobleem? Onze vakmannen bekijken deskundig het probleem en zorgen ervoor dat dit zo snel en zo goed mogelijk opgelost wordt. Moet er een kleine reparatie aan bijvoorbeeld hijsmiddelen of sjorkettingen worden verricht? Wij helpen u direct. Ook wanneer het om onderhoud en storingen gaat, bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven ernaar om de storing binnen 24 uur voor u op te lossen. Neem direct contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Terug naar het overzicht
Jennerstraat 10, 6718 XS Ede

Bezoek de website