Werken bijBrink BV Moulds & Automation

Brink Groep Al meer dan 50 jaar produceert Brink hoogwaardige snellopende spuitgietmatrijzen en sinds 1977 diverse soorten automatische systemen voor de verdere verwerking van spuitgiet producten. Met productie en diverse dochterondernemingen in Nederland en joint ventures in Zuid-Afrika, Rusland en Egypte verkoopt Brink aan meer dan 70 landen wereldwijd haar producten.

Matrijzen
Voornamelijk voor de verpakkingsindustrie ontwikkelen en produceren wij matrijzen voor emmers, potten, bakjes en deksels. Brink BV heeft een uitgebreide ervaring in de voedsel, verf- en chemische industrie alsmede in het produceren van matrijzen voor bloempotten.

Automatisering
Bij Brink ontwerpen, ontwikkelen en bouwen wij, in eigen beheer, op maat gemaakte automatische systemen voor de verdere verwerking van spuitgiet producten zoals het uitnemen, transporteren, stapelen, aanbeugelen en In Mould Labelling van producten.

Dit betekent dat onze automatische systemen bij uitstek geschikt zijn voor volcontinue productie.

Turn-key oplossingen
Middels onze turn-key oplossingen kunt u het gehele project vanaf productontwerp tot en met de service en training van uw personeel volledig door Brink laten verzorgen.

Onze kracht
De kracht van Brink is specialisatie in (dunwandige) matrijzen en automatisering. Ons team van vakkundige en ervaren medewerkers vormt de sleutel tot het succes van ons bedrijf en onze afnemers.

Terug naar het overzicht
Molenweg 10b, 6732 BL Harskamp

Bezoek de website