Werken bijBurg Service B.V.

Burg Service is een producent van (rvs) tankopleggers voor met name de agrarische sector. In de vestiging in Barneveld worden voornamelijk opleggers gebouwd die geschikt zijn voor het ophalen van melk bij boeren, zogenaamde R.M.O.’s (Rijdende-Melk-Ontvangst) die onder de productnaam HOBUR een begrip zijn geworden in de markt.

Kenmerkende zaken voor de HOBUR – RMO-oplegger zijn een laag eigen gewicht door gebruikmaking van hoogwaardige materialen, een goede wendbaarheid door een uitgekiend stuursysteem en een hoge pompcapaciteit door een doordacht leidingwerk en pompopstelling.

Daarnaast bouwen we ook mestopleggers en tankopleggers voor het vervoer van vetten of veevoer. Hierbij zijn opties zoals een geijkt weegsysteem en bemonstering apparatuur met gps veel voorkomend.

Speciale opleggers met pompsystemen, elektronische meetinstallaties, gecoate compartimenten, kunnen allemaal op klantwensen gebouwd worden. Tevens repareren we tankopleggers van alle merken.

Door constant te letten op de behoefte uit de markt en te luisteren naar de wensen van de gebruikers weet Burg Service een oplegger concept te bouwen dat voldoet aan alle eisen en wensen.

Voor meer achtergrondinformatie van Burg Service, kijk ook eens op onze website www.burgservice.nl.

Terug naar het overzicht
Veemweg 8 3771, MT Barneveld

Bezoek de website