Werken bijJonker & Schut

Een professionele logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche Dat zijn wij. En in het bijzonder in de markt van verwerking van poedervormige zuivelproducten.

Jonker & Schut biedt als specialist een compleet pakket op het gebied van logistiek en verwerking. Dit pakket omvat standaardoplossingen en maatwerkoplossingen, die we in eigen beheer uitvoeren. Wat dat maatwerk zoal inhoudt? Op verzoek van een van onze klanten ontwikkelden we speciale productielijnen. We investeren in passende oplossingen die onze klanten verder helpen.

Opgericht als specialist en expediteur

Het begon allemaal in 1987. Toen werd Jonker & Schut opgericht door Fred Jonker en Erik Schut. Als specialist voor het in- en uitklaren van goederen voor derden. Maar ook als expediteur die voor opdrachtgevers kon bemiddelen in transporten. Een klant van het eerste uur was actief in de handel van zuivelgrondstoffen en had behoefte aan op- en overslagfaciliteiten. Toen daar invulling aan was gegeven, volgde er daarna snel de beschikking over een eenvoudige meng- en verpakkingslijn.

Groei en ontwikkeling tot specialist

Dit alles heeft als basis gediend voor de verdere groei en ontwikkeling tot een moderne logistiek specialist voor zuivelproducten. Wij verwerken de producten in bulk of blenden én verpakken ze naar specifieke wens. Ons eigen wagenpark kan internationaal leveren. Als expediteur regelen wij de exportdocumenten die nodig zijn. En geen probleem als het transport wordt uitgesteld: onze warehouses bieden ruimte voor palletopslag en bulkopslag.

Terug naar het overzicht
Harselaarseweg 33, 3771 MA Barneveld

Bezoek de website