Werken bijNijborg Staalbouw B.V.

Wij leveren en monteren complete staalconstructies en trappen en hekwerken, voor de meest uiteenlopende bouwwerken. Variƫrend van kleine klussen tot grote bouwwerken, en alles wat er tussen zit. Dus vooral veel variatie en uitdagingen.

Organisatie 
Met de organisatie van ca. 45 medewerkers hebben we een open en korte overlegstructuur. Gekoppeld aan een no-nonsense beleid en veel eigen verantwoordelijkheid. Dus gewoon lekker werken met veel vrijheid en verantwoording. 

Tekenen 
De ontwerpen worden uitgewerkt op onze tekenkamer met het 3D-programma TEKLA, veelal in BIM-modellen. Vanuit de Tekla-Construsteel software worden ook de CNC-boor/zaag-, pons/knip-, en snijmachines aangestuurd. 

 “Gewoon lekker werken bij een fijn, professioneel en degelijk bedrijf, met de meest moderne apparatuur,  machines, en materieel”


Productie 
Dankzij onze vakmensen, en met gebruik van een compleet en modern machinepark, zijn we uitstekend in staat om aan de klantvraag te voldoen, en volgens de vereiste kwaliteiten te produceren. 

Montage 
Wij beschikken over compleet uitgeruste eigen montageploegen, met eigen hoogwerkers, kranen, en transportmaterieel. Dit houdt voor ons de lijnen kort en garandeert flexibiliteit. 

 

Terug naar het overzicht
Utrechtseweg 4c, 3927 AV te Renswoude

Bezoek de website