Werken bijSchaeffler Nederland B.V.

De Schaeffler Groep is al meer dan 70 jaar een wereldwijde toeleverancier van de industrie en de automobielindustrie met baanbrekende uitvindingen en ontwikkelingen op het gebied van beweging en mobiliteit. Met innovatieve technologieën, producten en diensten voor CO₂-efficiënte aandrijvingen, elektrische mobiliteit, Industrie 4.0, digitalisering en hernieuwbare energiebronnen is het bedrijf een betrouwbare partner om beweging en mobiliteit efficiënter, intelligenter en duurzamer te maken.

Schaeffler produceert zeer nauwkeurige componenten en systemen voor aandrijf- en chassistoepassingen, evenals wentellagers, lineairlagers en glijlageroplossingen voor een groot aantal industriële toepassingen. De Schaeffler Groep realiseerde in 2019 een omzet van circa EUR 14,4 miljard. Met ongeveer 84.200 medewerkers is Schaeffler een van 's werelds grootste familiebedrijven.

Schaeffler Lineair Quick Center

Met meer dan 50 jaar ervaring levert het Schaeffler Lineair Quick Center in Barneveld een hoogwaardig lineair productassortiment volgens klantwens op maat.

Vanuit het Quick Center van Schaeffler Nederland worden de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië beleverd.

Het Lineair Quick Center heeft de nieuwste technologie in draai-, frees-, boor-en afkortmachines. Met een optimale doorlooptijd garanderen wij de beste kwaliteit en leveren wij onze producten volgens Schaeffler norm of op klantspecificatie af.

Heb je interesse in een stageplek of wil je graag een keer een rondleiding in het Quick Center, wij heten je graag van harte welkom!

Terug naar het overzicht
Gildeweg 31, 3771 NB Barneveld

Bezoek de website