Werken bijVan Laar Metaal B.V.

Van Laar Metaal is uw keuze voor unieke metaalproducten op maat. Maar ook voor massaproductie in metaal draaien we onze hand niet om.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van allerlei producten van metaal. Daarbij horen ook RVS, corten, aluminium, staal en koper. Er is heel veel mogelijk in metalen als RVS, staal en aluminium, van machineonderdelen tot complete machines. Maar ook kozijnen, tafelframes, kaders rondom een kozijn of bekleding van keukenkastjes en dakkappen. En wat te denken van een complete fontein? De mogelijkheden met metaal zijn eindeloos! We werken voor de bouwsector, de voedingsmiddelenindustrie, recyclingbedrijven en particulieren.

Dankzij ons gespecialiseerde team, onze ruime voorraad en snelle levertijden heeft u een product altijd snel in huis. Wij passen meerdere metaalbewerkingstechnieken toe om dromen te realiseren. Zo kunnen wij CNC draaien en frezen, walsen, ponsnibbelen en kanten.

Veel metaal hebben we op voorraad. Verder zijn wij in staat complexe aansturingen te maken of repareren. Deze automatische machines plaatsen en integreren wij in productiesysteem. Dat doen we overal in heel Nederland.

Benieuwd of we uw wensen kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook goed vakwerk maken? Meteen Van Laar Metaal bellen! 0342 – 442 616 / 06 – 22609297

Terug naar het overzicht
Topperweg 34, 3737 LJ Kootwijkerbroek

Bezoek de website