Lidbedrijf Barneveldse Techniek opleiding

Vink Aannemings-maatschappij B.V.

Vink Aannemingsmaatschappij B.V.

Wat begon als een slepersbedrijf in 1927 met paard en wagen, is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf dat zich specialiseert binnen diverse vakgebieden, zoals o.a. een uitgebreide installatie afdeling dat valt onder de aannemingsmaatschappij.

De installatietak van Vink Aannemingsmaatschappij is actief in de installatie van ondergrondse en bovengrondse leidingen in staal, PVC, PE, RVS en overige materialen voor (brandstof)tanks en tanks voor chemicaliën. Onze installateurs zijn specialisten die van aanpakken weten. Door slim te combineren met andere Vink-disciplines zoals de tekenkamer, onze grondwerkers, elektriciens, uitvoerders en werkvoorbereiding zijn we in staat om in zeer korte tijd projecten op te leveren.

Stap je in bij Vink? Laat ons dan maar weten wat jij wilt doen. Want doordat we zo veelzijdig zijn, kun jij jezelf steeds blijven ontwikkelen binnen de verschillende takken van ons bedrijf. Ook een combinatie van leren en werken (BBL) is mogelijk bij Vink Aannemingsmaatschappij.

https://werkjijmee.nl/

Vink Aannemings-maatschappij B.V.

Valkseweg 62, 3771 RG Barneveld

Bezoek website

Ontdek meer van Vink Aannemings-maatschappij B.V.