Ontdek jouw plek in de techniek

Denk jij altijd na over hoe dingen in elkaar zitten? Maak je graag dingen? Wil je graag dingen verbeteren en vind je de toekomst belangrijk? Met techniek ben je maatschappelijk betrokken.

MBO Amersfoort

Onze studenten krijgen onderwijs van docenten en vakmensen in een situatie die zo dicht mogelijk bij de beroepspraktijk ligt. Hierin staan verbinden, ondernemen en kundigheid centraal. Want samen met MBO Amersfoort maak je werk van je waarde! Op eigen initiatief, maar met onze hulp, aandacht en uitstekende begeleiding. Daar kom je verder mee in de toekomst en werk je aan morgen.

Onze studieloopbaanbegeleiders en leraren zorgen ervoor dat jij je studie goed doorloopt. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Als je een keer een probleem hebt, vinden we daar een oplossing voor – daar staan we voor. Docenten van MBO Amersfoort verzorgen de theorie en de algemeen vormende lessen voor BTO. Zoals de theorievakken (op de BTO-locatie), het lesprogramma, de toetsen, examineringen en het officiële mbo-diploma. Door deze samenwerking kan je de BTO met een volwaardig mbo-diploma afsluiten.

Meer info?

www.schoolvoortechniek.nl

www.mboamersfoort.nl

De voordelen:
  • Direct geld verdienen
  • Baanzekerheid