Barneveldse Techniek OpleidingOpenavond & praktijkmiddag

Ben jij opzoek naar een praktische vervolgopleiding? Ervaar het op de werkvloer! Bent je benieuwd naar de voordelen van de BTO? Bezoek dan onze praktijkmiddag op 14 december 2021 en ga direct aan de slag in onze praktijkhal! Neem je liever een kijkje bij BTO? Dan zien we je graag op onze openavond op 25 januari 2022!

Praktijkmiddag 14-12-2021

Voor geïnteresseerde talenten wordt er op dinsdag 14 december een praktijkmiddag georganiseerd. Hierbij ga je samen met onze praktijkinstructeurs kennismaken met de techniek van jouw voorkeursrichting. Je kunt kiezen uit de richtingen: metaal-, elektro-, installatietechniek of mechatronica. Deze middag start om 13:00 uur aan de Gildeweg 18, om 16:00 uur ronden we af. 

In de editie van 25 januari 2022 is het mogelijk dat ouder(s)/ verzorgers om 18:30 uur aanhaken. 

Wil jij graag op 14 december op een praktische manier ontdekken of de BTO bij jou past? Meld je dan voor 8 december aan via het aanmeldformulier aan. 

Aanmelden voor onze praktijkmiddag van 25 januari is pas mogelijk begin januari.

Openavond* 25-1-2022

I.v.m. de huidige coronamaatregelen kan de openavond op 14 december niet doorgaan. We willen u graag uitnodigen op 25 januari 2022. 

We vertellen u dan graag meer over de BTO en waarom dit opleidingsconcept aansprekend is voor bedrijven en talenten.

U kunt zich hiervoor aanmelden via het openavond aanmeldformulier, maar het is ook mogelijk om zonder aanmelding langs te komen.

Voorafgaand aan deze avond zal eveneens een praktijkmiddag worden georganiseerd. Aanmelden hiervoor is mogelijk vanaf begin januari 2022. 

 * Afhankelijk van de laatst geldende coronamaatregelen. 

Aanmelden praktijkmiddag

*In de gekozen richting ga je samen met een praktijkinstructeur aan de slag.

 

 

Aanmelden openavond