Aanmelden als lidbedrijf

Binnen de Barneveldse Techniek opleiding werken de coöperatieve techniekbedrijven, MBO-Amersfoort en het Hoornbeeck College samen aan het opleiden van vakkundige technische talenten. Talenten zijn in dienst van de BTO en worden een gedeelte van de week gedetacheerd bij uw bedrijf.

BTO voor bedrijven

Samen geloven we dat de talenten van vandaag de vakmensen van morgen zijn! Daarom laten we ze graag techniek ervaren op de werkvloer van uw bedrijf en de werkvloer van de BTO. Als lidbedrijf profiteert u van goed opgeleid technisch personeel. Dit realiseren wij door goede persoonlijke begeleiding. Drie dagen in de week draaien de talenten mee in het arbeidsproces van uw bedrijf. De overige 2 dagen zijn ze aanwezig bij de BTO voor het volgen van hun MBO opleiding of omscholingstraject.  Voor metaaltechniek zijn de lesdagen gewijzigd. Metaaltalenten komen 1 dag in de week naar de BTO en periodiek een hele week bij de BTO. Tijdens deze lesdagen worden talenten ook opgeleid tot goede werknemers, o.a. door functioneringsgesprekken. 

Als lidbedrijf heeft u inspraak in het lesmateriaal. Samen kunnen wij opleidingen uitbreiden of specificeren wanneer u dit wenst. Ook voor uw personeel organiseren wij cursussen wanneer dit gewenst is.

Daarnaast bent uw betrokken bij initiatieven van de BTO om de bekendheid en het imago van de techniek te verbeteren. Zo organiseert BTO in samenwerking met het voortgezetonderwijs in Barneveld een Techniekevent: www.makersindetechniek.nl  

Belangrijk is dat talenten zich kunnen ontplooien in een werkomgeving die bij hun past. Met het talent kijken we aan de start van de opleiding zorgvuldig naar het kiezen van een passend lidbedrijf. Ook tijdens de opleiding moniteren wij samen de voortgang en de professionalisering van het talent.

Om lid te worden betaalt u een eenmalig lidmaatschapsbedrag.  De opleidingskosten, bedrijfskleding BTO, leermiddelen worden bekostigd door BTO.  Samen laten we talenten techniek ervaren op de werkvloer! Doet u ook mee?

Lidbedrijf worden?