Activiteit

Talent Event

Voor jou als (pré)student is er het Talent Event! Hier draait het niet alleen om wat je kunt, maar ook om wat je kunt worden. Het Talent Event is bedoeld om jou in contact te brengen met bedrijven en opleidingsbedrijven in de Regio Foodvalley. Wil jij een toffe workshop volgen of ben je op zoek naar een (bij)baan, stageplek of vervolgopleiding? Kom dan op dinsdag 28 november naar het Schaffelaar Theater in Barneveld.

Talent Event

Regio Foodvalley

Wat is het Talent Event?

Talent Event is dé plek waar dromen worden omgezet in kansen en kansen in toekomstige successen.
Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs en studenten zijn er tal van activiteiten. Deze variëren van boeiende workshops over bijvoorbeeld Artificial Intelligence of het voeren van sollicitatiegesprekken tot racen in een racesimulator en het maken van je eigen smoothie op een smoothiefiets. Daarnaast kom je direct in contact met bedrijven en opleidingsbedrijven om jouw toekomstige pad uit te stippelen. Op het Talent Event is van alles te doen en te beleven!

Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs:

Ook kom je in contact met bedrijven en opleidingsbedrijven om zo je vervolgopleiding uit te stippelen. Misschien zoek je nog wel een bijbaan of wil je meer weten over je toekomstige beroep. Het Talent Event is een makkelijke manier om hier meer over te weten te komen!
Daarnaast kun je actief aan de slag met verschillende workshops in de volgende richtingen: techniek, ICT en Voeding.

Voor studenten:

Op 28 november staan er veel bedrijven klaar in het Schaffelaartheater Barneveld om met jou in gesprek te gaan. Creëer een match en vind jouw (bij)baan of stageplek in de regio!

Of wil jij je vaardigheden als student en toekomstig werknemer verbeteren? Volg dan de verschillende workshops!