Train je praktijkopleider

03 oktober

16:00 - 20:30 uur Gildeweg 18, Barneveld

Train je Praktijkopleider Voorkom uitstroom van technisch talent! Met de trainingen voor de praktijkopleiders doe je er alles aan om je bedrijf een aantrekkelijke plek voor studenten te maken. Loop...

Train je praktijkopleider

Voorkom uitstroom van technisch talent!

Train je Praktijkopleider

Voorkom uitstroom van technisch talent!

Met de trainingen voor de praktijkopleiders doe je er alles aan om je bedrijf een aantrekkelijke plek voor studenten te maken. Loop jij er tegen aan dat het inwerken van een (nieuwe) collega niet gaat zoals je wilt?

De trainingen voor praktijkopleider techniek helpen je hierbij!

Door de Barneveldse Techniek Opleiding en De Techniek Academie Harderwijk zijn er trainingen en themabijeenkomsten voor praktijkopleiders opgezet. Deze leren je om de nieuwe collega op een goede manier te begeleiden en een fijne werkplek te bieden. 

Er zijn basistrainingen en specialisme bijeenkomsten, deze zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Binnen de trainingen wordt er afgewisseld tussen theorie en praktijk. 

Basistraining

Start op 3 oktober 2023 en bestaat uit 3 sessies (16:00 tot 20:30, incl. diner). Deze basistraining vindt plaats bij BTO Barneveld. Er zijn maximaal 9 deelnemers welkom, dus wees er snel bij!

Update training

Voor praktijkopleiders die in het verleden al trainingen hebben gevolgd, is er een 'update training'. Deze update wordt gegeven in Harderwijk bij De Techniek Academie op 12 oktober (16:00 tot 20:00, incl. diner)

 

Meer informatie of aanmelden: www.praktijkopleidertechniek.nl hier kunt u ook de flyer downloaden.