Werken bijHartkamp Installatietechniek

Als totaal-installateur staat Hartkamp Installatietechniek voor persoonlijk advies en maatwerk, met de wensen van onze klant als uitgangspunt. Dat is onze visie. Daarbij maken we al meer dan 125 jaar gebruik van onze ervaring.

Onze kennis is meegegroeid met de techniek. Elke installatie of woning vergt specifieke aandacht en daar ligt onze kracht. Een op maat gemaakt project, van ontwerp en offerte tot installatie en service. Wij kunnen het allemaal!

Hartkamp Installatietechniek verzorgt zowel kleinschalige als grootschalige en complexe installatie- en onderhoudsprojecten voor woningen, utiliteitsbouw en kantoor-/bedrijfsruimten. Wij werken nauw samen met professionele adviesbureaus, architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

We realiseren een optimale leef- en/of werkomgeving met geavanceerde klimaatbeheersingssystemen en innovatieve meet- en regeltechniek. De allernieuwste technologie zoals remote control stelt ons in staat continuïteit te garanderen. En als het echt nodig is dan is onze speciale servicedienst bij storingen altijd paraat.

Kennis van energie en technologie in combinatie met slim advies garandeert een toekomstgerichte oplossing op maat voor iedere uitdaging.

Terug naar het overzicht
Edisonstraat 3, 3771 AJ Barneveld

Bezoek de website