Lidbedrijf Barneveldse Techniek opleiding

Insted B.V.

Insted B.V.

Insted verzorgt voor gebouwen het beheer en onderhoud van energiecentrales met open bronsystemen en warmtepompen. Vanuit ons kantoor in Nijkerk beheren we voor onze klanten ruim honderd energiecentrales door heel Nederland.

Door slim beheer en monitoring op afstand, waarbij het comfort van de eindgebruiker het uitgangspunt is, hebben we een realtime beeld van de instellingen die eventueel bijgesteld moeten worden. Up-to-date kennis, korte reactietijden, duidelijke rapportages en onderhoud ter plaatse met eigen gekwalificeerde specialisten, zorgen ervoor dat we de prestaties van duurzame energiecentrales effectief kunnen waarborgen. Zo worden allerlei gebouwen en processen energiezuinig verwarmd en gekoeld.

Onze servicemonteurs zijn all-round en acteren op hoog technisch niveau. Afhankelijk van je aanleg en interesse kun je je bij Insted ontwikkelen in:

-onderhoud plegen aan bronsystemen en warmtepompen

-energiecentrales monitoren en fine-tunen

-storingen opsporen en verhelpen

-reparaties offreren en/of uitvoeren

-softwareoptimalisaties implementeren

-onderhoud rapporteren

-energieprestaties monitoren

-systeemeigenaren adviseren

Voor meer informatie kijk op www.insted.nl en kom een keer aan!

Bij Insted zijn wij op zoek naar talenten met een niveau 4 opleiding. Ben jij opzoek naar een niveau 4 opleiding in de techniek? Neem voor meer informatie contact op via info@btobarneveld.nl of bel naar 0342 22 11 22. Wij vertellen je graag meer over onze BBL niveau 4 opleidingen.

Insted B.V.

Ampèrestraat 19b, 3861 NC Nijkerk

Bezoek website

Ontdek meer van Insted B.V.