Lidbedrijf Barneveldse Techniek opleiding

Rijk van Dam Installaties BV

Rijk van Dam Installaties BV

Rijk van Dam Installaties is gevestigd in Lunteren. Werkt met een jong enthousiast team en werken met name in de luxe woningbouw.

Wij zijn in staat om beproefde technieken te combineren met vernieuwende technieken. Wij onderstrepen de noodzaak voorzichtig om te gaan met energie. Met goed opgeleide vakmensen realiseren wij een duurzaam aangelegde en goed functionerende installatie. Wij leveren een installatie op die netjes is gemonteerd en goed werkt.

Het installeren van warmtepompen, Cv-ketels, sanitair, ventilatie- en verwarmingssystemen, ook dak en zinkwerk komt regelmatig voor, behoren tot onze dagelijks afwisselende werkzaamheden Wij zullen er voor zorgen dat je meerdere werkzaamheden kunt uitvoeren om je op jonge leeftijd goed te kunnen ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar jong talent die ons team kan komen versterken.

Rijk van Dam, sterk in 3 bedrijfstakken! Rijk van Dam in Lunteren is een veelzijdig installatiebedrijf, een totaalinstallateur in stalinrichting en hogedrukreinigers deze aanvullende technische services gecombineerd in één geïntegreerde oplossing. 

Rijk van Dam werkt landelijk, is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 25 jaar.

www.rijkvandamstalinrichting.nl<http://www.rijkvandamstalinrichting.nl

www.daminstall.nl<https://www.daminstall.nl/dak-en-zinkwerk/

www.rijkvandamhogedrukreinigers.nl<http://www.rijkvandamhogedrukreinig

Rijk van Dam Installaties BV

Kruisbeekweg 13, 6741 NE Lunteren

Bezoek website