Werken bijScheuter Barneveld

Als je om je heen kijkt zie je de producten van Scheuter Barneveld. Er wordt ontzettend veel gemaakt van metaal. Bijvoorbeeld in de supermarkt waar de levensmiddelen op metalen schappen liggen. Onderweg naar de winkel zijn er talloze plekken waar metaal gebruikt wordt. Goederen worden doormiddel van verpakkingsmachines verpakt, waar heel veel metalen onderdelen in de machines zitten. Daarna gaan ze naar grote magazijnen waar alles geautomatiseerd verloopt. De producten worden met robots via liften en rolbanen rechtstreeks de vrachtwagens ingereden. Bij alles is het uitgangspunt metaal. In gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen vind je veel plaatwerk terug, kijk maar om je heen in een lift bijvoorbeeld. En langs de weg zie je overal metaal. Denk hieraan verkeersborden, lantaarnpalen en matrixborden. Allemaal gemaakt van metaal!

Scheuter Barneveld  is al vijftig jaar specialist op het gebied van plaatbewerking. Onze vakmensen maken met behulp van moderne machines halffabricaten, hoogwaardige plaat- en constructiedelen. Deze delen worden gemaakt uit diverse materiaalsoorten zoals staal, RVS en aluminium. 

Je kunt bij Scheuter op verschillende niveaus instappen en een richting kiezen. Dat kan het verwerken van plaatwerk doormiddel van lasersnijden, kanten/zetten en walsen zijn. Of het lassen en afwerken van deze plaatwerkdelen tot complete producten.

Als leerbedrijf bieden wij jou de kans om je kennis in praktijk te brengen en om mee te draaien in ons team.  Er wordt een pro-actieve houding van je verwacht om mee te werken aan de meest uiteenlopende klussen voor de meest uiteenlopende klanten.

Terug naar het overzicht
Marconistraat 4, 3771 AM Barneveld

Bezoek de website