Werken bijVan den Brink Staalbouw

Van den Brink Staalbouw, met vestigingen en Barneveld en Nijverdal, ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies. We zijn gespecialiseerd in grote en zware staalconstructies, vakwerkspanten, etc.

Je kunt in onze mooie schone werkplaats stalen balken samenstellen en aflassen. Of misschien vind je het wel stoer om grote machines te bedienen? Het kan bij ons.

Hou je van vrijheid en werken in de buitenlucht en je hebt geen hoogtevrees? Ga dan mee met onze staalmonteurs en bouw mee aan indrukwekkende gebouwen.  

Wil je nu al geld verdienen, voordat je naar BTO gaat? Wij hebben wel een leuke bijbaan voor je! Dan kun je nu alvast ervaring op doen, waar je straks plezier van hebt.

Bij ons werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Wij zijn enthousiast, collegiaal en we verstaan ons vak. Onze cultuur is informeel, we houden van aanpakken. Wij vinden werkplezier hebben, veilig werken en kwaliteit leveren belangrijk. En, op vrijdag sluit je de week samen gezellig af met je collega’s. Proost! Je bent van harte welkom.

Meer informatie? Kijk dan op onze website www.brinkstaalbouw.nl of volg ons op Facebook en Instagram. 

Terug naar het overzicht
De Landweer 1, 3771 LN Barneveld

Bezoek de website