Werken bijVan Ravenhorst Transportoplossingen

Van Ravenhorst Transportoplossingen is al meer dan 100 jaar specialist in efficiƫnte logistiek. Wij ontwerpen en bouwen als carrosseriespecialist slimme transportoplossingen voor het (geconditioneerd) vervoer van vee, pluimvee en van uiteenlopende goederen wereldwijd.

Onze vakmensen zijn betrokken bij het gehele proces voor het vervaardigen van de trailers. Dat begint bij een klantgericht ontwerp door onze engineers. De carrosserie wordt vervolgens compleet gebouwd door een vast team van mensen in onze eigen productie, die voorzien is van  moderne machines.

Je kunt op verschillende niveaus instappen en je kunt kiezen welke richting het beste bij jou past, want, zoals je kunt voorstellen komen bij ons  niet alleen een breed aanbod van las en constructie werkzaamheden kijken. Vergeet ook niet de hoeveelheid pneumatiek en hydrauliek die bij de verschillende opbouwen gebruikt worden. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid je te bekwamen in aandrijftechniek: motoren, generatoren en elektrotechniek.

Als leerbedrijf biedt Van Ravenhorst je dè kans om je kennis in praktijk te brengen en om mee te draaien in een enthousiast team.  Er wordt een actieve houding  van je verwacht om mee te denken over de ontwerpen om uiteindelijk dat maatwerk voor de klant te leveren wat ons zo uniek maakt.

Hoe leuk is het om uiteindelijk te kunnen zeggen :“ It’s a Ravenhorst “ en daar heb ik aan meegewerkt!

Terug naar het overzicht
Harselaarseweg 42, 3771MB Barneveld

Bezoek de website