Lidbedrijf Barneveldse Techniek opleiding

Welmo Metaalbewerking B.V.

Welmo Metaalbewerking B.V.

Welmo Metaalbewerking is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich met name richt op projectwerk in en om winkels en bedrijfspanden. Onze belangrijkste specialisaties zijn het maken van stalen constructies voor winkelinrichting, stalen frames voor meubels en speciaal laswerk. Naast dat we sterk zijn in het maken van deze producten, ligt onze kracht in het meedenken met de klant over een effectief ontwerp. Het grootste deel van onze opdrachtgevers bestaat uit interieurontwerpers, interieurbouwers en aannemers.

Welmo Metaalbewerking is opgericht in 1990. Al 30 jaar waarderen klanten ons meedenkend vermogen en onze korte lijnen, waardoor we vlot een zo kwalitatief en effectief mogelijk product kunnen leveren. Ook staan wij bekend om onze snelle levertijd, die standaard 3 weken bedraagt, en onze constante kwaliteit. Met de hand gelaste producten met hart voor het vak!

Begin 2020 zorgde een verhuizing met een flinke verbouwing voor nieuwe ruimte voor groei en daarmee meer vrijheid voor eigen productie. Van een kleine smederij groeien we naar een uitgebreide eigen productiestraat. Ook is onze huisstijl vernieuwd waardoor we de renovatie van Welmo Metaalbewerking compleet hebben gemaakt. Onze doelstelling is om in toenemende mate klanten aan te trekken uit de interieurbouw, retail en horeca.

Welmo Metaalbewerking B.V.

Kauwenhoven 31, 6741 PW Lunteren

Bezoek website